HTML

Peterfaith

Egy blog, a hétköznapjaimról, ünnepnapokon

Friss topikok

  • Peter Faith: @gasztro: a véleményed és annak stílusa, megerősíti az általam leírtakat, mint ellenpélda. @Nóra ... (2011.01.22. 12:19) West Balkán vélemény
  • SH_SH (törölt): ... Derégírtálmár. (2010.11.03. 08:37) A SIM csere
  • Fauve: ...ez a sztori ismerős... lehet, hogy egy sorban álltunk? (2010.07.28. 02:37) élet a látóhatáron túl
  • SH_SH (törölt): Már megint jó rég írtál... Sürgesselek? :) (2010.06.08. 12:02) hűű de rég íram...ide
  • Peter Faith: nem ide vág, de egész király kis blog: miertxarazene.blog.hu/ (2009.12.21. 14:45) tél light

Linkblog

2009.07.18. 00:54 Peter Faith

Nyár (faszkivan)

Tudom, még a másik sztorit sem fejeztem be, majd ha nem lesz ilyen kurva meleg akkor visszaemlékszem.

Történt viszont, hogy a barátnőm fülét nem érezte idálisnak, így egy műtétbe kellett ölni a dinasztiális GDP-t, úgyhogy most pereg a hittan update (kenyér víz kombó) egész fizuig, faszolás ezerrel. Úgyis úgy elszoktam a sóher élettől. Nem is ez a lényeg, hanem hogy megkért vigyem el a kórházba, ahol is a módosítást elvégzik. Persze kint van a megyehatárba, a belvárosból vagy 40 perc masszív 80as tempó mellet, ezzel is a fasz kivan.

Odaérkezünk, persze 45 fok alap. Már a kocsiban készen voltam a kurva melegtől. Olyan fasza kis dugó pörögött össze a kerepesni, hogy a bokámon modelleztem a niagarát, a napszemüvegem meg felforrt. Persze nagy melegben mindenki mégfaszabb módon vezet, ugye spórolni kell a mozdulatokkal, fasznak index, meg hasonló extrák, kanyart is csak azért veszik mert muszáj. Odaérünk, asszonyt leadom szervizre, boriték dokinak befigyel, mentes ásványvizet kérekszépen, persze 200 ból nyugodtan. Körülnézek a rendelőben, figyel a sok beteg banya, a szemük sem áll jól, tuti, hogy legalább egy sertésinflus, szinte látom ahogy a kis malacokat izzadják ki, aztán fogdossák a zománcos kapaszkodókat amit az ablak alá tesznek. Kicsit bántom magam vizuálisan, fészkelődök a székben, megpörgetek telón egy két honlapot, hálás vagyok a Nokiának hogy egy E51 el nem lehet blogot írni, (ezzel is a fasz kivan) laptopot meg csak nem hordok magammal 50 fokban.

A fokozott fertőzésveszélytől és az átható öregszagtól megháborodva, úgy döntöttem, inkább a kisautóban várom ki azt a 2,5 órát amíg a műtét tart. Átfutott rajtam, hogy esetleg hazajövök, azt majd időre vissza, de ilyen dugóben, meg melegben áááá...

Szóval kimegyek a kocsihoz, beülök, konstatálom, hogy klíma még mindig nincs az autóban, fekete műanyag műszerfal viszont igen, aminek nemcsak hogy hő tartó, de hősugárzó tulajdonsága is figyelemreméltó. (bocs, de közben pörgetem a tévét Ti is észrevettétek, hogy a jamba reklámai a neoprimitív marketing csúcspontjai? beszarás)

Pörögjön legalább a ventilátor, ablakok le, ajtók kinyit (mondjuk a fasznak tekertem le akkor), aktív fetrengés a 45 fokban ing lekerül, rövidgatya szintén. 10 perc múlva elkeztek gyülekezni a rovarok. Berregtek a darazsak mint a kurvaélet, idillikus is lehetett volna a szitu, ha nem úgy gondlják, hogy a folyadékbalanszukat az én izzadságomon szeretnék helyreteni. Elkezdtek vészesen gyűlni és mivel egyszál gatyában voltam, lassan már olyan helyen is védekeznem kellett ahol alapból nem nagyon szoktam. kb 10 percig baszakodtam a helyi faunával, majd felvettem a gatyát meg az inget, rájukbasztam a kocsi ajtaját és beüvöltöttem neki: hogy akkor basszátok meg, mire visszajövök, legyen koncepciótok a békés együttélésről!

Elpörögtem a helyi Coop ba, ahol nagyon kellemes 17 fok volt, pulcsiban nyomták a service deskesek, meg minden, betoltam 2 redbult meg egy másfeles ásványvizet.(itt van a képrögzítésemben egy error, mert úgy megörültem a normális klímának, hogy szerintem lekuporodhattam a nyalókák és a samponok közé egy órára) 2 sarokra volt a kocsi, mire visszaértem, lecsúszott  a víz, a redbullokat elkezdtem aprítani.

Kurva darazsak feladták, a kocsiban szerintem megfőttek, vagy megfulladtak, minden esetre deaktiválódtak. Kisöröptem a tetemeket a kocsiból, azt átáltam az árnyékba. Kb ekkora hívott az asszony, hogy menjek be érte, mert kész. Bemegyek, persze ott még egy jó fél órát vártunk, igazából nem tudom mire, mert még mindig azon pörgött az agyam, hogy mi történt a darazsakkal. Mire kimentem, persze a kocsi ismét a tűző napon volt, kinyitom az ajtót, megcsap az igazi 60 fok. Kurva jó volt hazavezetni, de túl vagyok rajta. Lassan olyan szálkás leszek mint az Ati.

Amúgy fejtse már meg valaki, hogy miért van, hogy minden kibaszott hétvégén esik az eső és 15 fokot hül a levegő ezen a nyáron!

faszkivan.

 

3 komment

Címkék: nap ati plasztika meleg nyár faszkivan suzuki fül műtét hőség coop darazsak szálkás depes


A bejegyzés trackback címe:

https://peterfaith.blog.hu/api/trackback/id/tr651252471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

champ76 2009.07.20. 12:21:09

Üdv Peter!Elég ritkán szoktam kommentelni,most kell.Úgy gondolom ez a poszt-mindenféle seggnyalakodás nélkül-megérdemli.Miért?Egy eléggé érdektelen,sőt, kifejezetten unalmas sztoriból az előadásmód által fogyaszthatóvá,szórakoztatóvá(!)tett történet mindenképp szép teljesítmény.Persze,főleg a szleng miatt,de ha rosszul használják az is lehet unalmas,vagy akár kifejezetten kínos is...Ez jó lett.Remélem a következőre nem kell 6 hetet várni!faszkivan.

Peter Faith · http://peterfaith.blog.hu 2009.07.20. 18:01:28

@champ76: seggnyalakodás nélkül, az ilyen kommentekért meg megéri blogot írni.
süti beállítások módosítása