HTML

Peterfaith

Egy blog, a hétköznapjaimról, ünnepnapokon

Friss topikok

  • Peter Faith: @gasztro: a véleményed és annak stílusa, megerősíti az általam leírtakat, mint ellenpélda. @Nóra ... (2011.01.22. 12:19) West Balkán vélemény
  • SH_SH (törölt): ... Derégírtálmár. (2010.11.03. 08:37) A SIM csere
  • Fauve: ...ez a sztori ismerős... lehet, hogy egy sorban álltunk? (2010.07.28. 02:37) élet a látóhatáron túl
  • SH_SH (törölt): Már megint jó rég írtál... Sürgesselek? :) (2010.06.08. 12:02) hűű de rég íram...ide
  • Peter Faith: nem ide vág, de egész király kis blog: miertxarazene.blog.hu/ (2009.12.21. 14:45) tél light

Linkblog

2009.06.06. 12:35 Peter Faith

A kispolszki vol.1.

Történt, hogy a Gaben egész kurva nap nyomta a kőművesekkel a májroppantó pasztillákat, úgy húzták a falat, hogy dölt a vaskerítésre, de a megrendelő is olyan hót mák volt, ha a felesége vállát verdeste, hogy baszki Gabikám, igazi mesteremberek vagytok, így kell állnia ennek, mint a cövek, Gabi meg mondta, hogy kurva sok alázat kell a szakmához, meg hozzáértés, azt ebből sosem lehet baj. Úgy megörült a telek admin, hogy rögtön 4 ötezrest, meg egy liter kerítsszaggatót mellékelt, a normál munkadíj mellé. Gabi megörülvén a hírtelen jött GDPnek rögön be is fektette, 1 ötös ment egy csík aranymarosra, a maradék meg felfigyeltette tippmixen valami elbszott meccsre, annyit értett a focihoz, mint anyám az ívheggesztéshez, de azt tudta hogy a 28x odds az rengeteg piát jelent. Így történt, hogy 420.000 bepörgött a kasszába, hívott is, hogy bazmeg Petikém megfogtuk az Isten lábát, aztán itt már dő a vodkaredbul kombó, gyere geci taccsra verjük magunkat, oszt meglátjuk milesz.

Mire átértem, már ott figyelt a Kekszes András, meg a Szálkás meg a Lenkeis. Ó mondom, bazmeg ennyi lemminget egyrakáson, mi a faszt görnyedtek a gép előtt, megint valami kígyós porka? Lófasz, éppen kispolszikiakat néztek, aztán azon flesseltek, hogy meg kéne egyet venni és atomra csapatni a közeli erdőben. Tetszett az ötlet, 3 fröccs alatt legyűjtöttük a  potens szgk-k listáját, aztán a mentek is tellák egyből. Elsőre Szálkás vállalta be, de figyejé gecaú kéne a kispók egy kis csapatásra, monológ után, egy laza anyád kíséretében bomlott a vonal. Mondtuk Atternek, hogy inkább végezzen akvizívciót a honlapon, aztán addig majd a Lenkeis akicóba lendül. 2 sör után lebeszéltük arról, hogy vezetékesen próbálokozzon és inkább kockáztassa meg az agydaganatot, mert ha valaki a vonalason visszacsörget hajnal négykor, nem lesz agya ami dagadjon.

Lenkeis egyből nyélbe baszta a bizniszt, már mehettünk is Siófokra 200.000 pénzért egy kitűnő állapotban lévő kispók gazdájává vállni. Persze odafelé a vonaton már sikló részegre baszattuk magunkat, főleg mert elkísért minket a Zwackos Feri, aki nevéből adódóan kellő mennyiségű üditőt bocsájtott rendelkezésünkre (aznap nem nyílt ki a resti, mert azt hitték kirabolták). Ferike nem aprózta, úgy bekúrt, hogy még el sem hagytuk Budapestet, de már azt hitte Siófokon vagyunk, aztán meg az álló vonatról hitte, hogy megy, ezért zavartalanul baszta a peronra az üres unikumos üveget, egyenesen a helyi bentintázott kafferbivalyok bicójára. Lett is kurvaanyázás egyből odakint, Feca meg már emelkedett is, hogy kinek kell lebaszni egyet, de még az összecsapás előtt kigördült a vonat az állomásról, így a kekszes vállát ütötte, hogy basznák meg, ezek a gecik azt hiszik mindent megtehetnek, faszomleszállók végükvan éttedd?? És közbe adagolta a kekszesnek a tockosokat. Az meg nyafogott, jaj ne bánts már Feri , de a csattanások hangosabbak voltak nála.

Már félúton járhattunk baszott tömeg volt a a vonaton, sehol nem tudtunk leülni, úgyhogy az előtérbe tettük le magunkat. Feca, kicsit megnyugodott, a Lenkeis lenyomott egy C-1000et

 

folyt.köv....

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://peterfaith.blog.hu/api/trackback/id/tr781167193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovi01 2009.07.16. 21:36:35

hello Petter:)
Fain a blogod, de legyél már aktívabb és írd meg ennek a bejegyzésnek a végét pl.
további kellemes estét
süti beállítások módosítása