HTML

Peterfaith

Egy blog, a hétköznapjaimról, ünnepnapokon

Friss topikok

  • Peter Faith: @gasztro: a véleményed és annak stílusa, megerősíti az általam leírtakat, mint ellenpélda. @Nóra ... (2011.01.22. 12:19) West Balkán vélemény
  • SH_SH (törölt): ... Derégírtálmár. (2010.11.03. 08:37) A SIM csere
  • Fauve: ...ez a sztori ismerős... lehet, hogy egy sorban álltunk? (2010.07.28. 02:37) élet a látóhatáron túl
  • SH_SH (törölt): Már megint jó rég írtál... Sürgesselek? :) (2010.06.08. 12:02) hűű de rég íram...ide
  • Peter Faith: nem ide vág, de egész király kis blog: miertxarazene.blog.hu/ (2009.12.21. 14:45) tél light

Linkblog

2009.12.21. 14:44 Peter Faith

tél light

 

Egész úgy fest, hogy a tököm teleszaladt a téllel. Előbb marcona hideg lett, ebből következőleg a fürdőszobai csap bemondta az unalmast, csak fix 16 fokos vizet hajlandó szolgáltatni. Talán ennek is köszönhető, hogy 48 órán belül megtaknyosodtam, illetve be is lázasodtam. Észrevettétek, hogy a tévében 5/3 reklám valami kurva gyógyszeré? Szinte belebeszélik az emberbe hogy fájdalmai vannak, aztán meg rárivallnak, hogy nincs idő a fájdalomra. A kurvaélet, hát mire van idő? Attól mondjuk még inkább kivagyok, amikor szerencsétlen lurkót rápallérozták, hogy ha gyanútlanul köhhent valaki a közelébe, basszon rá egy robbituszin mantrát. Mondtam is magamban, ha a gyerekem ilyent lökne, úgy basznám tarkón, hogy a kreatív szakembert gipszelnék be.
 
Ülök a fürdőben, nézem a kurva csaptelepet. Megengedem a mosdóba a vizet, perfekt 95 fok, kicsit meg is trimmeli az alkarom. Engedem, a kádba, fix 16 fok. Fel sem hőrren a vízmelegítő. Átváltom tusra, egy picit hörren, majd újra olimpiai hőmérséklet. Szöget üt a fejembe. Mi lenne ha megakasztanám a váltószeget a kettő közt. Szarakodom tíz percig. Működik a system. Nem tudom mi a para, de így 95 fok garantált. Szóval ki lehet szintezni. 5 perc 95 fok (elég antibakteriális)5 perc 16 fok(elég anti szociális), kellemes 45 válik. Azóta napi 3x ázok, hogy bepótoljam a lemaradás. Mondom faternak, hogy talán csaptelepet kéne venni. Ááá szerintem fiam, a vízmelegítő szart be. Ja akkor oké.

Ja és hamarosan kispolszki vol.2

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://peterfaith.blog.hu/api/trackback/id/tr641613365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása