HTML

Peterfaith

Egy blog, a hétköznapjaimról, ünnepnapokon

Friss topikok

  • Peter Faith: @gasztro: a véleményed és annak stílusa, megerősíti az általam leírtakat, mint ellenpélda. @Nóra ... (2011.01.22. 12:19) West Balkán vélemény
  • SH_SH (törölt): ... Derégírtálmár. (2010.11.03. 08:37) A SIM csere
  • Fauve: ...ez a sztori ismerős... lehet, hogy egy sorban álltunk? (2010.07.28. 02:37) élet a látóhatáron túl
  • SH_SH (törölt): Már megint jó rég írtál... Sürgesselek? :) (2010.06.08. 12:02) hűű de rég íram...ide
  • Peter Faith: nem ide vág, de egész király kis blog: miertxarazene.blog.hu/ (2009.12.21. 14:45) tél light

Linkblog

2009.08.18. 17:04 Peter Faith

kultúr csapatás

Szóval ott kezdődött a dolgot, hogy péknek nem voltam jó, így elmentem énekelni.

Majd fél emberöltőnyire rá, felhívott a dobosunk, hogy pestszentimrén lenne egy fesztivál, ahol előadhatnánk három nótát. Gyorsan átvilant, hogy a bunyóspityú postásjózsi feketepákó szentháromság mely nótáit dolgozzuk fel, aztán rájöttem, hogy szentségsértés lenne mikrofonba ásítanom, maradt a saját szar.

Lementünk próbálni, ami épp egy irodaházban működik, így a falakat nem a BS hangerejének szigetelésére találták ki, nem is megy, melletünk viszont nyomta egy elég korrekt banda, akik annyira rákkendrollok, hogy belereszelnek egyet a potiba hogy 13 ig lehessen feltolni a Line6 et. Magyarul kurvára szart sem lehetett hallani a saját zenénkből.

A gitárosunk egy csendes srác. Mondjuk most már 4 hónapja kenyéren és vizen él, mert megvásárolt egy baszomdrága gityóerősítőt (bizonyos ENGL), amit még irakban is bevetettek komolyabb terepakadályok felmorzsolására. Tudni kell a Gáborról, hogy egy galamblelkű ember, egész addig amíg horzsolni nem kezd a gitárjával. Olyankor lebigyed a szája széle és megkezdődik az atomvihar.

Szóval ott ülünk a terem közepén, amikor Gábor feláll és azt mondja: itt az idő.

Ad egy füldugót, most kitekerem az ENGL-t.

A mélytől nem lehetett hallani semmi, majd csak abból tudtam, hogy Gabesz még tolja az ívet, hogy a szája sosem látott színuszt produkál. A tojástartók a falon megolvadtak. A cinek megrepedtek, a portás gatyája benedvesedett, a lábamon a szőrök violinkulcsosultak. Nem nyomta a Gabesz sokáig, 2-3 perces szóló volt (bár javarész TARTATTAAA TAA TATATA RATTAAA riffek voltak). Miután vége volt a szonártámadásnak. Gabesz kiment és rágyújtott. A szomszédban a srácok kijöttek, hogy ez mi volt. Benéztek, látták ENGL. Hazamentek. Gábor pedig csak ennyit mondott, csak harmadáig tekertem ki. Ilyen közelről a nagyobb hangerő már élvezhetetlen lett volna.

Szóval ilyen koncertre lehet holnap számítani, hozza Gábor az ENGLT.

Mindez lesz a Patika téren 17h tól, amire mondjuk sem a google maps, sem a mymap nem ad találatot, ha megtaláltok minket, megnézhettek

Elolvastam a neten pár posztot, ahol még véletlenül sem említenek meg minket fellépőként, igazából én sem tudom ki a fasz vagyok.

De Ti gyertek minnél többen, hogy odabasszunk.

Az együttes neve : Intim project

 

Amúgy tuti ott lesz a Szálkás meg a Lenkeis is.

 

 

1 komment

Címkék: engl


A bejegyzés trackback címe:

https://peterfaith.blog.hu/api/trackback/id/tr981320029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szálkás Ati 2009.08.18. 19:11:11

Így van, Petikém! Holnap bedobom a Lenkeis Jocit szervízbe, aztán baszatjuk. Aztán este ikszelünk Roni Size bácsira, hjajj a hármas fogat: Magentás Peti, Lenkeis joci noésjómagam
süti beállítások módosítása