HTML

Peterfaith

Egy blog, a hétköznapjaimról, ünnepnapokon

Friss topikok

  • Peter Faith: @gasztro: a véleményed és annak stílusa, megerősíti az általam leírtakat, mint ellenpélda. @Nóra ... (2011.01.22. 12:19) West Balkán vélemény
  • SH_SH (törölt): ... Derégírtálmár. (2010.11.03. 08:37) A SIM csere
  • Fauve: ...ez a sztori ismerős... lehet, hogy egy sorban álltunk? (2010.07.28. 02:37) élet a látóhatáron túl
  • SH_SH (törölt): Már megint jó rég írtál... Sürgesselek? :) (2010.06.08. 12:02) hűű de rég íram...ide
  • Peter Faith: nem ide vág, de egész király kis blog: miertxarazene.blog.hu/ (2009.12.21. 14:45) tél light

Linkblog

2009.05.29. 21:15 Peter Faith

/O

Tegnap volt a Szálkás szülinapja, meg is ünnepeltük, persze az igazi baszatás majd holnap lesz. Kettesben végigkósoltuk a VII ker romkocsmáinak sörkínálatát, aztán még az ÁBC ben is csúszott egy egy brézer 595 ér bazmeg, nembaj egyszer 29 az Atter, belefér, az APEH meg majd utalja az adóvisszatérítést, akkor megint satuk leszünk 2 hétig.

Beültünk a tengelykapcsolóba, egy jó korsó búza mellett vitattuk rögös pályánkat, Atter elmesélte, milyen volt a pályaudvarom visszatöltögetni a kaiserből 110 ért a 260 as sört, meg hogy  toronyban a srácnak mindig volt egy két rekesz sör a csomagtartóba, hátha jól fogy, azt meg kell támogatni a saját bevételt is valamiből. Pult alól persze pörgött a mobil biznisz is, egy két arab közreműködésvel. Komplex volt a flukturáció, gyanútlan túrista be, zsebes el, telkó ki, pultból kp elő, plusz bónusz kisgöszi. Aztán a 6310 akciósba pattant is el 10.000 ért. Az eszesebbikje vitte át keletre, a kevésbé meg örült, hogy jó üzletet fogott, egész a Dózsa kapitányságig, ahol megbánta, hogy az anyja ilyen fasznak szűlte.

Én magam telefonos ügyfélszolin kezdtem a kenyérre valót keresni, az egyik fasza mobil cég látott bennem fantáziát. Hát sok geci meló van a világon, (ugye szokták mondani, hogy emberekkel ne kelljen foglakozni) de szerintem a Top5 legszemetebb multis meló közt pörög a CC -is. Ugye a segged minden rezdülését figyelik, aztán a végén már azért is pontot vonnak, ha rosszul veszed a levegőt. Óránként pörög egy 10 perces szüntet, ha 1 másodpercet késel, már figyel az email, hogy hol a tökömben voltál geci, a kiszolgálás zuhan, te meg merszted a segged? A legkomolyabb a 20 perces ebédszünet, ami alatt át kell venned a pizzát, kibattygoni a konyhába, felszeletelni, megenni, visszamenni. Lehetetlen normális módon étkezni. Mondjuk egyszer a Baranyai közlegénnyel a donpepe családi fokhagymás tejfőlöset 8 perc alatt ettünk meg, igaz kissé usedek voltunk a nap további részében.

Az ügyfelek is azért ki tudnak tenni magukért, bizonyos Henger kollégám mondta, amelyik görény nem képes köszönni neadjég bemutatkozni, hanem csak úgy : Nemmegy az MMS... na annak nem is fog menni, ha rajtam múlik.

A gond az ezzel a melóval, hogy kurvára rámegy az ember 1-2 év alatt, ha nem találja meg saját szórakozását. Mi megtalátuk. Nem gyengén vagyok háborús film függő, zsenge gyermekkoromban is rókalyukat ástam a homokózba a vietek ellen, egy kutyát majdnem ki is nyírtam amikor belehúgyozott a harcállásba, csak  a gazdája levett róla, mielőtt a seggébedugtam volna egy baszom botot. Közben persze üvőltöttem a többi cimorámnak, hogy OLDALBATÁMADNI MOOOOSTTTTT!!!!

Szóval egy két ilyen beteg elme volt a cégnél is, akikkel napról napra egyre komolyabban vettük ezt a katonasztorit. A körletet 5 en alkottuk, volt a Makay ezredes, a csávó baszom magas volt , mellé erősen atletikus, borostás, intellingens arc, vékonykeretes szemüveg, Kafkás pólo. Amikor friss hús voltam a kaszárányba, odahívott engem meg a Baranyai közlegényt, hogy akkor most bemutatkozna. Amint leültem, halkan hallottam, Led Zeppelint pörget a csopvez gépen, mint mondottam Kafkás poló és így szólt: Srácok, én sosem tudom mit kell ilyenkor mondani, tegyétek a dolgotokat, akkor nem lesz gond, ha bármi gáz van, szóljatok elintézzük. Asszem ennyi...

Már akkor éreztem, hogy az én emberem Makay ezredes. A Baranyairól hamar kiderült, hogy Ő katasztórfavédelmis akar lenni, csak szarakodik a szeme, ez meg nem előny, így maradt a cc, de a mentalitása már alap volt a tréningen is, amikor láncfűrészeket rajzolgattunk a személyiségtesztre.

nemecsek közlegény, tesitanár volt, csak baszták megfizetni, meg azért alapjáraton dolgozott benne valami (alkohol, egyéb), amivel távol próbálta tartani a valóságot magától. Elképzeltem, ahogy áll reggel 8 kor az udvaron, körülötte rohannak körbe a nebulok, nemecsek meg egyszerűen oda teszi a hajnali pörit a pumájára. Egyszer egy rókalyuba voltunk hajnali figyelőben (gy.k.: reggeli műszakban egymással szemben ülve vettük a hívásokat), láttam rajta, hogy nemhogy fehér, hanem ilyen káposztazöld a feje, majd hívás közben hamuszürke lett, Kérem tartsa - mondta, majd telerakta a szemetest a lábamnál, de úgy, hogy a csávó akivel beszéltem azt hitte beránottak egy láncfűrész mellettem. Mondtam, hogy lehet van valami az adótornnyal arrafelé szar a vétel, bazmeg nemcsek vidd már ki a gecibe a zsákot, mert én is mellérakom.

A végén már kicsit durvult a szitu, pl amikor bementem dolgozni éjszakára, egyik cimbi hozott álcahálót és azzal teremtette meg az atmoszférát. Volt köszönésünk is e-mailben ami így nézett ki /O 

Szolgálat kezdéskor és végén is jelentéseket írtunk az egész napról:

Ilyeneket hogy  mai napon én és nemecsek örmester kuporgunk a rókalyukba, az eltáv olyan messzínek tűnik, mi a mennyek kapuja, állatok vagyunk , mert ember ezt nem bírja elviselni. Mellettem zászlókba csomagolva fekszenek a tegnapi harcok áldozatai. 7:45 kor megkezdem a figyelő szolgálatot.

8:00 megindult a vietek első támadása, még egészen jó bírom, bár nemecsek, mint rendesen, most is csak rezignáltan nézi a bokrot.

8:32 az egyik közelebb jutott hozzánk, de a tegnapi drótgárnátok szétszakították.

9:45 fokozódik az attak, átszóltak a Béta Béta Charli szektorból, hogy kéne reggelizni.

11:32 behívtak továbbképzésre, ahol megtanították, hogy egy tál lecsóval és egy kék-pink műbrokival, hogy állíthatsz meg egy tankot. Hasznos volt.

Volt egy riportoló lehetőség, meg lehetett nézni, hány hívást vettél egy nap. 1 hívás 1 viet. Emlékszem, tizedesi rangom azzal érdemeltem ki, hogy dec 24 én 12 óra alatt 163 hívást vettem fel, ezzel én lettem a legvérszomjasabb mindenki közül. Kinyomtattm, kitettem a faliújságra és piros filccel ráírta, ezt Miattatok és a Hazáért.

Egyszer, nagyon szorgalmasak voltak a vietek és ezt Makay nem bírta nézni, lejött a parancsnokságról és bizony fegyvert fogott maga is. Befeküdt az álcaháló alá és onnan osztotta a népet. Megjegyzem, az egyik legjobb harcos volt ebben a fejetlen dzsungelben. A vízfejű tintahuszárok meg majdnem lefokozták őrmesterré, a szakasznak szabotázzsa kellett fenyegetőznie, hogy a helyén maradhasson.Innen is Respekt Makay ezredes!

Taylor Tizedes

/O

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://peterfaith.blog.hu/api/trackback/id/tr391152229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sátán meg a Jocó 2009.05.30. 20:14:37

Nabazz.
Tiszt voltam és utána CC-ket terveztem nagyvállalatoknak.

Találsz ennél ellenszenvesebb kommentelőt? :D

IndaMuncher 2009.06.12. 09:52:25

Marha jó poszt! Én másfél hónapig bírtam a callcentert, de az telemarketing volt. Nem tudom mi a rosszabb, ha engem hívnak, vagy ha nekem kell hívni, de nem hálás meló az tuti.
süti beállítások módosítása