HTML

Peterfaith

Egy blog, a hétköznapjaimról, ünnepnapokon

Friss topikok

  • Peter Faith: @gasztro: a véleményed és annak stílusa, megerősíti az általam leírtakat, mint ellenpélda. @Nóra ... (2011.01.22. 12:19) West Balkán vélemény
  • SH_SH (törölt): ... Derégírtálmár. (2010.11.03. 08:37) A SIM csere
  • Fauve: ...ez a sztori ismerős... lehet, hogy egy sorban álltunk? (2010.07.28. 02:37) élet a látóhatáron túl
  • SH_SH (törölt): Már megint jó rég írtál... Sürgesselek? :) (2010.06.08. 12:02) hűű de rég íram...ide
  • Peter Faith: nem ide vág, de egész király kis blog: miertxarazene.blog.hu/ (2009.12.21. 14:45) tél light

Linkblog

2009.05.20. 23:32 Peter Faith

Szálkás Ati

 

Egy jókis palatinusos napon mutatott be a Lenkeis Joci Szálkás Atinak.

Ati nevét, testalkatáról kapta, az arca mint egy aszkétának, ám teste, mint Csollány Szilveszternek, a felkészítő időszakban. Csak éppen 60 kg.

Atit meglátásom szerint, kotonnal a farkán, cigivel a szájában, depesmóddal a fülén jött e csodaszép világra, a következőt üvöltve : WROOONGGG

Mióta ismerem feketében pörgeti, módjel is gyakran befigyel a nyakában. Jódarabig csak a Bonanza és a Mód volt jelen az életében, majd sikeresen rátágítottam a D’N’B-re is. Azóta mégszálkásabb és mégtöbb pelmelt szí. Az italt sosem vettette meg, viszont kimondottan szuicid mód tudott viselkedni illuminált halmazában.

A fiatalságunk egy részét a zépében pazaroltuk el, de hogy fogyasztásra éppencsak alkalmas szeszeket halmozzunk fel szervezetünkben, rendszeres 8X8 ábc látogatók lettünk.

Történt egy ilyen lenge nyári esten, hogy Ati, a fasz tudja hogy de már mire a 88 hoz értünk satu volt és úgy gondolta, nem zavarja a személyzetet, ha cigarettázik a pékárúk mellett. Rosszul gondolta mert a pultos gyerek mondta, hogy addig nincs pia, amíg ez az állat cigizik a boltban, cserében viszont ki is basszák.

Ati olyan volt mint az áram, a kisebb ellenállás irányába mozdult és egy laza ám begyakorolt mozdulattal kipöccintette a cigit az ajtón, egyenesen az ott állomásozó arab török szír tengely arcvonalára. Lenkeis barátommal egymásra néztünk, lesápadtunk, tudtuk, hogy a gyros Atiból lesz egy darabig. Meg is indultak a bolt felé, ám amikor meglátták Atit, úgy döntöttek, hogy nem éri meg, mégis inkább jó muszlimok lesznek és isznak tovább.

Aztán a partiban baszattuk neki ahogy kell, ment a sörtömény, amíg csak villógosra nem ittuk magunkat, majd úgy hajnal 4 felé Atter elment a budira, ahonnan nem jött ki. Ott áltam a budi előtt, bazmeg én nem tudom mi a faszt csinált, de nem volt bent és ki sem jött.

Ati csak arra emlékezett, hogy otthon ébredt, mobil és pénz nélkül.

Aztán voltunk a szoborkertben is gyomorigazító x-elésen, ahol Ati mint egy ősember tolta a tömegben, félmeztelenül. A szemlélőkbe azóta is elevenen él, kb mint Kiszeltünde szemőldöke.

Ati amúgy erősen sebesség mániás, viszont csak utólag hajlamos ötletei realitását mérlegelni, így történt azt is, hogy felbaktatott a normafára, egy gördeszka társaságában, de olyan volt rajta a csapágy, hogy ha rábasztál pörgöt, de úgy, hogy lement alatta a depes kazi A oldala. Ati persze sokat nézte a forma1et és vágta, hogy a sebesség a minimális légellenállásban rejlik, így egy rövidgatyában, csecsemő pózban görbült a deszkára. Lendületet vett és elindul. Gyorsult is mint a kurvaég, a 21es buszt belsőből előzte, az meg dörzsőlte a szemét, hogy ilyet még nem baszott, majdnem el is intézett egy közvetlen átszállást a fogaskerekűre az utasainak. Ati csak száguldott, elment egykét Lada mellett, a táj már kezdett veszélyesen elmosodni, de a panasonic Xbass walkmanjában Dave nyugtatóan dörmögött, így Ati mégjobbban ráfeszült a deszkára és nekikezdett egy platós ifa kielőzésének. Száguldott lefelé, az Orbántérnél viszont elényitotta valami szőke buxa az ajtót, amit Ati a testével egyszerűen leszakított.

Megkérdeztem, Ati bazmeg, legalább lecidáztattad a csajt cserébe a fájdalmaidért?

Hát Petikém, nem voltam abban az állapotban.

Azóta Ati nem deszkázik.

 

 

 

8 komment

Címkék: busz ati sztori 21 mode deszka dave depeche normafa szálkás


A bejegyzés trackback címe:

https://peterfaith.blog.hu/api/trackback/id/tr151134591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barfly 2009.05.27. 15:29:50

:) Hogy miért nem ír senki kommentet? Nem értem. :) Élőben sokkal jobb. :)

mrcz 2009.05.27. 20:52:28

ááá, hülyére röhögtem magam, ennyire már nagyon rég nem, jóvót!

Lloret 2009.05.27. 22:15:40

Nade azt a szilvesztert se felejtsük el Petikém, mikor bekaptuk az üveg konyakot a Lánchídnál, aztán a Deáktól az Oktogonig 3 óra alatt jutottam el, miközben a régi címünkre akartam haza menni. Szerencsére bulizhattak az új lakók, nem nyitottak ajtót :)

Szálkás Ati

Peter Faith · http://peterfaith.blog.hu 2009.05.27. 22:48:45

Lesznek még sztorik, örülök, hogy teszik!
Marcikám, ha Téged fed a mrcz, akkor ezúton felkérlek egy borozós sajtolós teázós estére! Atikám fakultatíve csatlakozhatnál:)

Sátán meg a Jocó 2009.05.29. 14:35:27

hehehe :)
betoltam a posztfídet a netvibesba.

tessék írni, mert irgum-burgum

Peter Faith · http://peterfaith.blog.hu 2009.05.29. 19:48:44

@Sátán meg a Jocó: Öregem, próbálkozok én, de heti 12 túlóra nem serkenti a kreatív gondolkodás, de ha eleget bíztattok, lehet összeizzadok valami mocskot, respekt

IndaMuncher 2009.06.02. 08:27:13

Hajjaj az X.bass Panasonic walkman, általánossulis emlékek. :) Azon hallgattuk a Scooter első kazettáját. :)

etikone 2009.08.01. 22:13:50

Jááááh. Igggen egy ilyen "deszkázás" Attival nálam is beficcent, régi szép idők... felkeltette bennem a csinálhatnékot. Asszem hozzákötözöm magam egy 173-mas-hoz Józsi régi gördeszkájával. Jahajj az öreg normafa fíling. Szipp-szipp a gyerekkorom.
süti beállítások módosítása