HTML

Peterfaith

Egy blog, a hétköznapjaimról, ünnepnapokon

Friss topikok

  • Peter Faith: @gasztro: a véleményed és annak stílusa, megerősíti az általam leírtakat, mint ellenpélda. @Nóra ... (2011.01.22. 12:19) West Balkán vélemény
  • SH_SH (törölt): ... Derégírtálmár. (2010.11.03. 08:37) A SIM csere
  • Fauve: ...ez a sztori ismerős... lehet, hogy egy sorban álltunk? (2010.07.28. 02:37) élet a látóhatáron túl
  • SH_SH (törölt): Már megint jó rég írtál... Sürgesselek? :) (2010.06.08. 12:02) hűű de rég íram...ide
  • Peter Faith: nem ide vág, de egész király kis blog: miertxarazene.blog.hu/ (2009.12.21. 14:45) tél light

Linkblog

2009.05.06. 22:22 Peter Faith

Testépítés

Zsenge ifjú koromban felismertem, hogy nem tréfás 49kg nak lenni 180 cm mellé, így elmentem egy konditerembe, hogy adjak a fizikumnak.

Befeküdtem a rúd alá oszt majdnem beszartam, persze egyből jöttek bulldogképű nagyfuxos állatok, hogy bazmeg így csináljad, tegyed azt a tárcsát, engedd a melledig hallod, jóvan fúj egyet, de nesokat mer kihül az izombazmeg.

Szóval könnyen barátokra leltem, szerintem egy részük is így kezdhette.

Muszáj volt kategóriákba szednem őket, bár vágom, hogy combos klissé:

A sztenderd papa forma

Megjelenés, ruházat:mackós alkat, baszatós kínai gatya, szigorú papucs, opcionálisan műszerészbajusz.

Viselkedés:Keményen izzadnak, nagyokat üvőltenek, vágyakozva stírölik az ereszkedett seggű középkorú csajokat, a vagányabbja akár többször is elhalad előtte, hónajban kicsapódott sófoltos trikójában.

Szociális érzék:A gondoskodás a kis csírákról bennük van, általában odaszólnak, hogy a bal kezed le van maradva, figyelj rá, mer asszimetrikus leszel nagyon. Ezt nekem többször is belőtték, többen, mit sem törődve a ténnyel: balkezes vagyok.

Mit nyomnak: Zsírégetőt szúrnak, sörrel öblítik.

Viszonyom velük: ha nem lennének ilyen baszott büdösek és állandó izzadtak, tulajdonképp még szimpatikusak is nekem. Bár, a kibaszott okoskodásukkal, könnyen az őrületbe kergetik az embert, leszarom kapszula ellenük is javallot.

 

Bejáratott partyhuszárok

Megjelenés, ruházat:általában 170cm körül mozognak, jobb esetben már alulról verik a 60kg-t. Baszott szálkásak a sok anfetamintól, pörögnek mint a gép, egy edzés alatt lepörgetnek 3-4 redbult. Laza nonfi vagy zodiákus tetkóval vannak vállban ellátva, diszkrét prém fedi beesett mellüket. Bőrük kissé ráncos a csöcserés szoliktól. A folyamatos rágózástól rágóizmuk öklömnyiek.

Viselkedés:A teremben csak a zenére koncentrálnak, égetik a zsírt rendesen, igaz , legutóbb csecsemő korukban lehetett rajtuk, még mielőtt eljutottak volna az első szintetikus élményig (kb technokol rapid).

Szociális érzék:Gondoskondni magukról sem tudnak, viszont szagból felismerik aki szintén partyzik, aztán mondják, hogy héé bazmeg a teknikálics múlthéten olyat csavart rajtam hogy 2 napig fénylabdáztam, a bordáim meg még mindig ventillálnak a basszutól gecaú, ott veretted te is a hangfalnál mi?

Mit nyomnak: Anfetamin, bár ezek bármire vevők, a ginsengtől egész a diabanolig.

Viszonyom velük: Volt egy ilyen spontán spanom, akivel a leglehetetlenebb időpontokban (hányás az esőben, érettségi előtti ünnepély, alföldi offroad, bódva pataki csapatás, 3as metró aznaposan) sikerült talákozni, általában mindig elég used voltam, szerintem legalább annyira szétcsapottnak tartott, mint amilyen ő maga is, szóval jó viszonyban vagyok velük.

Kockák

Megjelenés: Ezek már 180 tól kezdődnek, 50-70 kg ig oszlanak meg alaphelyzetben, öltözködésük elképesztően autentikus, igazi '90 évek tesióráit idéző atléta rövidgatya, gázos adidasz cipő kombótval okoznak kárt a szemlélőbe. Izom még elvétve sincs rajtuk, ezt az állapotot képesek több éven keresztül tartani, pedig baszott lelkiismeretesen emelgetik a 6 kg súlyokat.

Viselkedés: Kivéve amikor nő van a közelben, mert akkor a súlyra dobnak egy duplázót, az ismétlésre meg egy felezőt. A nőstény elhaladtával, súly felező, ismétlés szám megmarad. Fejlődés kizárva.

Szociális érzék:3-4 en jönnek egyszerre, általában csendesek, kis klikket alkotnak, a muffokat stírőlik, közben ilyeneket mondanak, hogy várjá még pipi három hónapot, és bazmeg könyörögni fogsz a számomért, meglátod. Öregem, tegyük még fel azt a két és felest mert erre jön bazmeg, a Szalontai meg milyen geci, hogy úgy irat C-ből, hogy egy baszott szót sem szól előtte,na majd telerakom gyerekpornóval a gépét, hogy rohadna meg, na mindegy.

Mit nyomnak: CS-t meg Wow-ot.

Viszonyom velük: rendes békés gyerekek ezek, kicsit beteges hajlamokkal. Nincs velük gond, többen vagyunk, a pultos gádzsi meg örül, hogy van egy falka rajongója.

Túlsúlyos fiatalok

Megjelenés: Az elnevezés nem véletlen, tömb zsír, malacpofi, izzadás, noném gatya és poló. A keményebbje már van amikor be is fóliázza magát, huh, az eredmény mint ramszesz fáró és a kötözött sonka génkezelt elegye.

Viselkedés:szűk réteg, mert általában nem jutnak el soha odáig, hogy tegyenek bármit is, max lájt kólát rendelnek a dupla mekrojál nagymenü mellé. Ha viszont eljutnak a teremig, akkor mindenki azzal basztatja őket, hogy annyival kell ám fekve nyomni, amennyi a súlyod. Szegény gyerekeket be is basszák a 120 kiló alá, aztán röhögnek, amikor úgy vísítanak, mint disznó a pörzsőlön. Általában 4-5 alkalomnál nem tart tovább a lelkesedés, rájönnek, hogy így nem lehet, jobb esetben valami kűzdősportra áttérnek, rosszabban leszarják.

Szociális érzék:A környezetükkel nem nagyon törődnek, a jó tanácsoktól az első 2 alkalom után sérvük fejlődik.

Mit nyomnak: Lkarnitin, meg baszom zsírégetők, de azért hajnalban csúszik a hideg pöri stikában a lábasból.

Viszonyom velük: Nincsennek nagyon tapasztalatim, mert kevesen is vannak, meg maguknak valóak. Néha egyik másiknak odavetem, hogy bazmeg inkább kardiózzá, mert az izom úgysem látszik amit építesz.

A machó:

 (illusztráció by: Wefguk http://www.flickr.com/photos/8511919@N04/)

Megjelenés:GYmNasT by you.

Legújabb divat szerinti dressz, mindig olyan, ami kihangsúlyozza, frissen bronzolt testét. Minden testhajlatra más és más illatszer. Fux a nyakban alap, elválaszthatatlanok. Tetkók, csak ilyen bekem sztájlban, az is csak a rosszfiúknál. Borotvált láb alap, a kissebb légellenállás miatt. Kínosan szabályozott arcszörzet szintén alap. Wax vagy zselé, minden élethelyzetben. Geci nagy pózer mindegyik.

Viselkedés: Napi 3-4 órát tölt a kondiban, a maradékot a fodrásznál, szoliban, plázában pörgeti. Figyel a táplálkozására, nem annyira mint a Hardcore arcok, de mivel jóba van velük ,helyes irányba fejlődik. Erősen materiális beállítottságú, megveti az egyéb módon gondolkodó embereket, írtózik minden alternatív megjelenésű egyedtől, sőt bárkitől aki nem az Ő vagy a Hardcore castba tartozik. Tudja, hogy Ő a terem szuperragadozója, a spanjainak folyamatosan arról ugat, hogy milyen nőket dugott meg, milyen szituációkban baszta ki őket, meg hogy milyen baszott igénytelen mindenki és ez mennyire bőszíti. Gyakran szóbakerülnek prémium kategóriás autók, ruházati cikkek, lóerők, összehasonlítások és persze az örök sláger, a pénz. 

Szociális érzék:Sosem alacsonyodik le a plebejus réteghez, ő az aki poharat fog kérni a mentes vízhez, de hátul a lábrészen amikor csak a kamera látja, elmélyülten túrja az orrát és pöckölgeti szanaszét. A jóég tudja honnan szerzik a pénzüket, nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a zserbóban árulják magukat a milliomos nyuggereknek.

Mit nyomnak: Divat skájtek termékek, meg amit a hárdkóros cimborák okosítanak nekik.

Viszonyom velük: Ahogy elkezdtem napzimot nyomni és fejlődni, befogadtak. Amúgy jól el lehet szórakozni velük, tisztára mint az amerikai pszichó. Volt egy machó arc, akinek nem volt erőssége a logikus gondolkodás, viszont cserében baszott nagy volt az arca. Lejött vagy 4 jóféle csaj, elmentek átöltözni, persze Gabi (mert így hívták, a borotvált lábú Gabi) már befoglalta a futópadot, mire a lányok az előtérbe értek, annak reményébe, hogy a seggép meg a bicógép mellett majd szóba is elegyednek vele. Olyan béjvácsossra akart venni a style-t és olyan lazán futott a padon, mint egy kis bika. Nem nyomkodta a sebesség növelő gombot, csak mindig odabaszott egyette, hogy csak úgy csattant. Egyszer sikerült a nagy szemezés közben úgy odabasznia a Gabinak a gépre, hogy beragadt a gomb és igen nagy lendülettel beborult a mögötte burjánzó mikrófaunába (gy.k.: bebaszódott mint a nyíl a cserepespálmák közé). Összetőrt mindent ami ott volt, Gabit többé nem láttuk a teremben.

A Hardcore arcok


Megjelenés: Olyanok mint az orovostanhallgatók szemléltető babája az izmokról. Gyakorlatilag, tökletes a felépítés, súly magasság arány, testzsír százalék. Okos emberek lennének ezek, csak annyira lebénítja a neuronokat az edzés, hogy másra nem marad erő.

Jellemzően nagyon spártai a személéletük a világról:

"Ha annyival nyomsz mint eddig, oda jutsz ahol voltál. Nem ismerkedni vagy itt, emeljed bazmeg. "

Viselkedés:

Csak az izmainak, optimális fejlődésével foglalkozik. Volt olyan, hogy együtt bicepszeztem egy Hardcore arcal, a karja kb 54 volt. Megállt a tükör előtt, hogy bazmeg, ez vékony, ez lófasz, öcsém neked nagyobb a karod. Namost akkor nekem épp hogy 35 volt...

Szociális érzék: Spanolnak szinte mindenkivel. Mindenkinek próbálnak segíteni, sőt személyi edzősködnek, ha kell hoznak koxot is.

Mit nyomnak: Diabanolt, napocsákát, amit akartok.

Viszonyom velük: Jóba voltam mindegyik hc arcal. Ifjabb koromban éltem napocskával. Elég jó eredménnyel. Lementem, befeküdtem a 45fokosra, elkezdtem nyomni mint a gép, 3 szériánál a jobb kezem elengedett, majdnem magamra borítottam a súlyt. Annyira felkúrtam az agyam, hogy felálltam, levettem a pólót, üvöltöttem egyet, majd rábasztam még 5 kilót és aláfeküdtem. Majd beszartam de jó volt, erre odajön az egyik HC arc és csak annyit kérdez: Napocska? Mondom jaja, kurvajó. Így kell öregem, a tömegnövelő csak szinten tart, ha fejlődni akarsz nyomni kell valamit.

 

 

 

20 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://peterfaith.blog.hu/api/trackback/id/tr351107152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.05.10. 20:13:29

Állat, még frissek az emlékek :)

agresszív harcimalac 2009.05.10. 21:40:06

ez nagyon fasza bazdmeg látom te is jól tolod :)

Beautyqueen 2009.05.11. 00:57:00

korrekt.
nagyon jó megfigyelőkéd lehet:)
a kategóriák szerinti elemzés meg már nem is tudom, kicsit olyan, mint adrian mole (vagyhogykellírni), az írogathatott ilyeneket a naplójában.

(off: a tardai témáért meg kérhetnék bocsánatot, de nem fogok, ezt így tartottam jónak meg őszintének.
valami MVJ-t majd elszürcsölünk a Panós bulin és akkor majd látod, nem akarok rosszat, nem bánt a néni...:))

olajbogyóka · http://psychogirl.blog.hu 2009.05.11. 01:04:50

már csak egy a kérdés: a szerző mely kategória lelkes (avagy lelketlen) tagja... mert ha már egyszer tipológiát gyártunk, akkor nem lehet olyan hiányosság benne, hogy mi magunk nem férünk bele :) szóval?

Peter Faith · http://peterfaith.blog.hu 2009.05.11. 12:08:26

@olajbogyóka: Hát én olyan partihuszár formának indultam csak ahhoz túl magas voltam, meg aztán nem is szintizek, aztán macho akartam lenni, majd megmaradtam a hobbi testépítésnél.(3 hetente újrakezdem)... de az tuti, hogy sztenderd papa forma leszek 20 év múlva:)

WOLF_PUNTO 2009.05.29. 12:38:25

Ez kajakra teljesen így van:D már vagy 5 éve járok én is.Én ilyen puhosnak indultam, de mostanra Hardcore arc lettem:D ahogy te neveznéd, de annyira nem hülyültem el mint az igaziak.Nyomtam én is 1-2 dolgot, tényleg jó:) és mostanra én is megnőttem a zsír pedig elégett.Nálunk is megtalálható az összes faj:D Doki a papa forma, Állarc a kocka, a partisoknak nem tudom a nevét..stb..stb.Szóval nagyon jó kis leírás, gratulálok!!

PathosVerdesIII · http://www.rongo.hu 2009.05.29. 16:51:29

kép mérnincs mindegyikről? :)
Egyszer láttam durva videót arról a fasziról aki valami szertől felduzzadt a bicepsze mint egy vizes lufi, aztán a tükör+kamera kombó előtt brutálnyugisan kiszívott vagy fél kád gennyet a karjából, mosolyogva. Nagyon gáz.

I'll be Beck! 2009.05.29. 17:31:59

Minden bloggerből előtör má a kisszoccológus? Hú bammeg, én nyitott szemmel járok... Asztabaszott.
Plusz meg még ilyen komment, hogy "megfigyelőkéd"??!! Hahó csórikám, mi a kibaszott gecitől csöpögő retkes picsa az a "megfigyelőke" bazdmeg? Eszednél vagy? Az isten basszon meg, képezd má magad a nyomorult életbe az istenáldjonmeg!
Legyen má benned méltóság! Vagy alázat! Vagy valami bazdmeg, egy olyan nyelvet beszélsz, ami többet érdemel, mint, hogy a fasszopó szádra vedd. Ne haragudj, de ez van.
Ilyen kibaszott egy SILÁNY szart megint...
És árad bazdmeg, ÁRAD.
Ja és húdetudszírni csórikám, bazmeg abba ne hagyd! Abba ne! De tényleg! Léccilécci!
Visítva nevettem, vagy sikítva, vagy hogyakurvaannyába kötelező az ilyesmit kommentelni.

Peter Faith · http://peterfaith.blog.hu 2009.05.29. 19:47:41

@WOLF_PUNTO: Hát bizony, bár még lenne hová árnyalni, egy két típus kimaradt, pl a gengszterek, akik már a sitten felszedték a kilókat, meg a tetkókat, aztán itt lent már csak szopogatját a glutamint és tólják a 8800 artéval, hogy mikor számíthatok barátom, hogy meglátogatsz, vagy inkább én menjek oda, itt legyen különben, na mennem kell sok itt a geci, lajos bazmeg vidd már el a mercit kiposzívózni, te meg tegyél már be valami normális zenét.

WOLF_PUNTO 2009.05.29. 23:19:11

Ja 1-2 arc kimaradt, de összességében azért elég jól összeszedett ez az egész, még ha nem is teljes.A sittes kopasz gorillakinézetű(+természetű) barátaink és ami nálunk egyre népszerűbb, az edzővel járó vékony emós csírák+a dagadt atomflegma biciklis bálnák maradtak még ki talán.Vannak még a dagadtak, akik kicsit erősödtek és azt hiszik atom királyul néznek ki és senki nem látja a helyes kis csöcsüket, ha feszítenek:) ez utóbbiak általában egy 40-50 kilós haverjukkal járnak, aki az égig magasztalja, ha kinyomja az 50 kilót fekve 4-szer....

nemuccaszoc 2009.05.30. 21:32:07

Találó poszt, köszi.

Leonard Zelig 2009.07.03. 11:01:45

Anfetamin tesó, tutti ?
(Az amfetamin elnevezés az alfa-metil-fenetilamin kémiai név rövidítéséből származik)

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.07.12. 13:48:11

Gondolom, fővárosi, nagyobb terembe jártál. Én vidéken tolultam. Elég nagy az átfedés a fővárosi és vidéki kasztok között. Gecijó poszt! :)

Peter Faith · http://peterfaith.blog.hu 2009.07.16. 19:35:02

@Leonard Zelig: jogos a két pont, ha nem lesz ilyen baszott meleg és lesz erőm, javítom. Nyelvtannáci :)

Peter Faith · http://peterfaith.blog.hu 2009.07.16. 19:37:26

@Nyelvész Józsi: Náladnál meg kevés ember baszat jobban :) Tisztelet

etikone 2009.08.01. 22:17:52

Háhhááhhá. Akkor már ide is beírok. Veled kezdtem, s lemaradtam. Bepártoltam a sajtburger-sültkrumpli-epressék kombóhoz. Meg hát féltem a masszív emberektől.
süti beállítások módosítása